olive-art3.jpg

Olijfolie is van oudsher een bewezen bron van gezondheid en natuurlijke verzorging. Olive-art kiest samen met aphrodite cosmetics  voor extra vierge olijfolie als basisingrediënt voor onze huidverzorgingsproducten. 

Revitaliseer uw huid met de huid- en handverzorgingsproducten van olive-art. Door uw huid en handen te behandelen met onze natuurlijke verzorgingsproducten wordt de vochtbalans in evenwicht gehouden, een oppepper voor de elasticiteit zodat uw huid de hele dag soepel en zacht aanvoelt. Bovendien gaat het de veroudering van de huid tegen.

 

Voor de  natuurlijke voetverzorging combineren we dat met aloe vera en shea-butter. Shea-butter heeft verzachtende eigenschappen en wordt van oudsher gebruikt bij de bestrijding van de droge huid, huid-ontstekingen, -verbrandingen en -irritaties. Shea-butter wordt tevens een trophisch (voedend) effect toegeschreven, waardoor de bloedcirculatie in de huid bevorderd wordt. 

Onze handen hebben vaak veel te verduren en hebben te maken met allerlei invloeden van buitenaf zoals kou, zon en water.  Hoewel onze handen erg gevoelig zijn, worden ze vaak vergeten in de verzorging. Juist de huid van de handen is kwetsbaar en veroudert snel. Hoe meer we ook onze handen wassen, hoe meer ze uitdrogen.

Onze natuurlijke hand- en voetencrèmes zijn zonder parabenen en veel andere vaak in huidverzorging toegevoegde chemicaliën, vegan en dierproefvrij. 

 

© 2009 - 2024 olive-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel