OLIVE-ART BIO OLIJFOLIE  FAVORIET BIJ VOEDINGSDESKUNDIGEN RALPH MOORMAN EN JUGLEN ZWAAN

We zijn trots dat net zoals vorig jaar ook in 2020 de extra vierge biologische olijfolie Latzimas van Olive-art de favoriet  is van zowel voedingsdeskundige/voedingsgoeroe Juglen Zwaan als Ralph Moorman. Lekker en (h)eerlijk gezond!

 OLIVE-ART IN MAGAZINE LEKKER GEZOND WINTER 2018/2019

 

Lekker gezond = het nieuwe eten! In dit lifestyle magazine over gezond eten ontdek je de link tussen goed koken (én kopen) en goed voor jezelf zorgen (voor jezelf en voor een ander).

Lekker gezond draait om lekker en om genieten; het informeert en inspireert. Het is weten wat je lichaam nodig heeft omdat je snapt hoe eten werkt, omdat je weet wat er te koop is in voedingsland  en omdat je je niet laat leiden door de cijfers op de weegschaal maar je eigen gezonde verstand. 

 

OLIVE-ART IN HAPPINEZ MAGAZINE 

Olive-art en Happinez magazinepagina.jpg

Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor wie  geïnteresseerd is in zingeving en verdieping in combinatie met een pure, stijlvolle manier van leven.

Happinez is een blad met inhoud én glans dat de lezer wil inspireren met interviews en reportages op het gebied van spiritualiteit, psychologie en wijsheid, reizen, gezondheid en cultuur. Het verschijnt acht keer per jaar.

 

 

 

 

 

MAIL & WIN ACTIE MET SANTE

sante-juli-2010.jpgVanaf 2 augustus  2011 voert Olive-art samen met Sante de 
Mail &  Win actie, waarbij 10 lezers een pakketje met Olivia        huidverzorgingsproducten kunnen winnen. Deze online actie  kunt u op hun website vinden en wordt ook vermeld in de nieuwsbrief van Santé. 

   

 

 

 

oliveartjpgflavourites.jpg 

olivejpgflair.jpg

 

 websitestylejpg.jpg

 covereva2-lowa.jpg           sante-juli-2010.jpg

 diapresentatiepp2.jpg

 evapp.jpg

 

 

© 2009 - 2024 olive-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel