Retourbeleid 

We streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Mocht je echter niet tevreden zijn met een product dat je bij ons hebt gekocht, dan kun je dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

Bij het retourneren van een bestelling gelden de volgende voorwaarden: 

Producten die bederfelijk zijn of snel kunnen bederven, zoals voedingsmiddelen, kunnen alleen worden geretourneerd als ze ongeopend en onbeschadigd zijn.  Als het product is geopend of beschadigd, kunnen we het helaas niet accepteren als retourzending. Houd er rekening mee dat we geen verantwoordelijkheid nemen voor eventuele schade aan producten die zijn veroorzaakt door onjuiste opslag of transport.

Producten die niet voor consumptie zijn bedoeld, kunnen alleen worden geretourneerd als ze in dezelfde staat verkeren als toen ze werden verzonden en ongebruikt zijn. Als het product is gebruikt of beschadigd, kunnen we het helaas niet accepteren als retourzending.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je een product wilt retourneren, neem dan contact met ons op via e-mail op info@olive-art.nl. We zullen je informeren over de verdere stappen die je moet nemen om het product terug te sturen.

Wat zijn de kosten voor het retourneren van mijn bestelling?

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor jouw rekening zijn.

Wat gebeurt er wanneer ik mijn bestelling heb geretourneerd?

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we je op de hoogte stellen van de status van je terugbetaling. Als de geretourneerde producten voldoen aan onze retourvoorwaarden, zullen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Gepersonaliseerde items

Let op: sommige producten zijn uitgesloten van ons retourbeleid. Dit omvat producten die zijn gepersonaliseerd, zijn of speciaal voor jou zijn besteld. Neem contact met ons op als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je twijfelt of een product kan worden geretourneerd

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog andere vragen of opmerkingen over onze retourservice? Neem dan contact met ons op via info@olive-art.nl

© 2009 - 2024 olive-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel