ONZE APHRODITE HUIDVERZORGINGSLIJN BEVATTEN GEEN: microplastics,  parabenen, sulfaten, phtlates, petrolatum, kunstmatige kleurstoffen, siliconen, propylene glycol, GMO's, ethanolamine, ureo, alcohol, BHT, BHA, methylisothiazoline en ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Olive-art huidverzorgingsprodukten staan garant voor natuurllijke verzorging op basis van olijfolie. Na uitgebreid onderzoek zijn kwalitatief hoogwaardige planten en kruiden van het Griekse eiland Kreta geselecteerd. De bijzondere combinatie met koud geperste extra vierge olijfolie zorgt voor een zachte en veilige verzorging.

- Houdt de huid jong, zacht en soepel
- Zorgt voor een goede vochtbalans
- Beschermt tegen vroegtijdige veroudering
- Beschermt de huid van baby's en(jonge) kinderen tegen eczeem en/of uitdroging
- Te gebruiken voor alle huidtypen
- Uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid
- Bevat veel verschillende vitamines en mineralen
- Zonder sulfaten, parabenen, phtlates, petrolatum, siliconen, kunstmatige kleurstoffen, GMO’s, ethanolamine, propylene glycol, ureo, alcohol, BHA, BHT en methylchloroisothiazoline/methylisothiazoline,parabenen en dierproefvrij
- Goed bij eczeem en allergieën

Waar staat Olive-art Aphrodite huidverzorging voor?

Aphrodite huidverzorging is natuurlijk
Het is onze top prioriteit dat we natuurlijke huidverzorgingsproducten aanbieden van een hoge kwaliteit. We houden rekening met uw zorgen over bepaalde ingrediënten die huidproblemen kunnen veroorzaken.

We zeggen nee tegen: sulfaten, parabenen, phtlates, petrolatum, siliconen, kunstmatige kleurstoffen, GMO’s, ethanolamine, propylene glycol, ureo, alcohol, BHA, BHT en methylchloroisothiazoline/methylisothiazoline.

In plaats daarvan gebruiken we natuurlijke  basisproducten, actieve ingrediënten uit de natuur en plantaardige (kruiden) -oliën en extracten.

Aphrodite huidverzorging is integer
Onze producten zijn een natuurlijke huidverzorgingsoplossing. Bij het selecteren van ingrediënten vergewissen we ons er niet alleen van dat ze natuurlijk zijn, maar dat ze ook effectief, dus echt wat voor je huid doen en goed voelen op je huid. We maken geen compromissen als het om de kwaliteit van onze producten gaat en de veiligheid van uw huid.

Aphrodite huidverzorging is innovatief        
Al onze huidverzorgingsformules worden zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd. We besteden veel tijd aan onderzoek naar bio-actieve ingrediënten en technologieën om u de beste op olijfolie gebaseerde natuurlijke huidverzorging te bieden.

Aphrodite huidverzorging is duurzaam
Voor onze huidverzorgingsproducten gebruiken we biologische olijfolie (extracten) als basis en plantaardige (kruiden)olien. We gebruiken de beste ingrediënten uit de natuur, maar nooit schaarse of bedreigde plantensoorten. Uit respect voor onze omgeving en het milieu is onze verpakking gemaakt van recyclebaar materiaal.

Heeft u vragen of wilt u advies, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@olive-art.nl.

 Klik hier om de video van de verzorgingslijn Aphrodite te bekijken

 

 

© 2009 - 2024 olive-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Hartelijke groet, Olive-art.