• Griekse boxen
  Griekse boxen

  -Biologische extra vierge olijfolie van Latzimas 750ml
  -Biologische wijn azijn 250ml
  -Biologische kretenzische honing van thym en wilde kruiden van Meligyris 270gr
  -Biologische oregano
  -Onassis Gigantes (olifanenbonen in…

  € 49,95
 • Griekse (BIO) Wijn Boxen
  Griekse (BIO) Wijn Boxen

  ERVAAR HET GRIEKSE VAKANTIEGEVOEL THUIS -JIAMAS!

  Deze zomer net uit Griekenland binnen. Heerlijke sets van twee authentieke Griekse kwaliteitswijnen en een receptenboekje om heerlijke Griekse gerechtjes te maken of een borrel te…

  € 24,95


De Griekse borrel box, ervaar het Griekse vakantiegevoel thuis!

Met de Griekse box wil ik graag lekkere authentieke Griekse producten van hoge kwaliteit brengen naar de mensen thuis in Nederland. Zodat iedereen die graag met vakantie naar Griekenland reist en ook Griekse-Nederlanders thuis, kunnen genieten van Griekse producten. Ik kies zorgvuldig de producten uit, veel producten zijn daarom ook biologisch en hebben jaren achtereen ook meerdere smaakprijzen (Great Taste Awards) gewonnen in binnen- en buitenland. Alle producten die wij aanbieden komen rechtstreeks uit Griekenland, de box zelf en het receptenboekje geven een extra vleugje Griekse gastvrijheid aan de box.
In dit receptenboekje staan verschillende speciaal geselecteerde receptjes die goed aansluiten bij de producten uit de Griekse box. Alle recepten zijn van mijn Griekse yiayia (oma), die op haar 80enog steeds een klein restaurantje op Kreta runt. Niet al te moeilijk. Zodat wanneer je de box opent je meteen wat hapjes op tafel kan zetten, en met behulp van het receptenboekje en nog wat producten die je wellicht al in huis hebt heel gemakkelijk een aantal Griekse gerechten op tafel kan zetten. Voor het Griekse vakantiegevoel thuis.

Hopelijk geniet u van onze producten.
Kali Orexi, Stin ygeiá sas! (Eet smakelijk en proost op jullie gezondheid!

Kijk voor meer informatie op: https://www.grieksebox.com

© 2009 - 2021 olive-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.