Hello december ..geschenken!

Hello december!

    

Maak jezelf of een dierbare happy met verantwoorde nauurlijke geschenken uit onze webwinkel. Van heerlijk superzachte en natuurlijke bodylotions, haar- of gezichtsmaskers tot heerlijke verzorgende bodybutters. Maar ook culinaire heerlijkheden, meteen te gebruiken tijdens de feestdagen. Kijk meteen ook even naar de recepten op onze website voor ideetjes over koken met olijfolie. Lekkere tzatziki, griekse salade of een makkelijk ovengerecht. Geef eens een kistje met olijfolie, honing en kruiden cadeau. Of een kistje met olijfolie, balsamico, honing en oregano. U kunt dan meteen de lekkerste salade maken met een heerlijke dressing voor het kerstdiner!!
 

Wij kunnen ook een kerstgeschenk op maat maken. Bel voor een afspraak naar 06 13524942 of mail naar info@olive-art.nl of infocomma@ziggo.nl. 

Hieronder ook geschenken die u in de webwinkel kunt bestellen. Met de feestdagen in het vooruitzicht ... hebben we feestelijke geschenken. Neem ook even een kijkje op de andere website pagina's. U vindt er vast wat tussen. Wilt u dat we het voor Sinterklaas of Kerst feestelijk inpakken, dan kunt u dat aangeven tijdens de bestelprocedure.

  

© 2009 - 2018 olive-art | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel