Biologische rozemarijn
Biologische geteelde rozemarijn (20 gram)
(Rosmarinus οfficinalis L.)
Rozemarijn en koken
Rozemarijn is een van de basisbestanddelen van de Griekse en Mediterrane keuken. Het kan gebruikt worden in een grote verscheidenheid aan gerechten, bijvoorbeeld bij het roosteren van vis, lam, gevogelte, varkensvlees, rundvlees en aardappelen. Vanwege de naaldeblaadjes moet rozemarijn fijnhakt of gebroken. Je kan het vanaf het begin van het kook /rooster/bak proces toevoegen zodat het genoeg tijd heeft om de smaak en het aroma in te laten werken.
Traditionele Eigenschappen
Leveranzier: "Traditioneel wordt rozemarijn gebruikt sinds de oudheid als een thee om het geheugen en de concentratie te verbeteren. Het helpt bij spijsvertering en twgen winderigheid. Het is ook een stimulator van het bloedsomloopstelsel. Vanwege de antibacteriële eigenschappen helpt het ook tegen verkoudheid, hoesten en bronchitis."In
In het oude Griekenland was Rozemarijn gewijd aan de godin Venus of Aphrodite, aangezien het om haar heen was gewikkeld toen ze uit de zee kwam. In het oude en moderne Griekenland werd het als wierook gebruikt en verbrand voor ceremoniële doeleinden in de tempels van de goden en kerken. Hippocrates zei dat als je het buiten verbrandt, het de lucht zuivert.
Klanten kochten ook
- 3 Flessen a 750 ml Latzimas griekse biologische olijfolie extra vierge
Deze heerlijke biologische olijfolie van Olive-art is van top kwaliteit en heeft al verschillende internationale ” Taste Awards” gewonnen. De olijfolie komt van Kreta uit de regio Mylopotamos in de provincie Rethymnon. Hier…
€ 32,95 - Biologische balsamico kalamata azijn, 250 ml€ 4,75 € 3,70